eller lokal konto

Personvern

Denne personvernerklæringen handler om hvordan Sparebankstiftelsen SpareBank 1 Nord-Norge samler inn og bruker personopplysninger om deg.

Hva er en personopplysning?

I følge Datatilsynet er en personopplysning en opplysning eller vurdering som kan knyttes til deg som enkeltperson, slik som for eksempel navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse, bilnummer, bilder, fingeravtrykk, irismønster, hodeform (for ansiktsgjenkjenning) og fødselsnummer (både fødselsdato og personnummer).

Sensitive personopplysninger er opplysninger om rasemessig eller etnisk bakgrunn, eller politisk, filosofisk eller religiøs oppfatning, at en person har vært mistenkt, siktet, tiltalt eller dømt for en straffbar handling, helseforhold, seksuelle forhold eller medlemskap i fagforeninger. Mange tror at personnummer er sensitivt, men det er altså ikke tilfelle.

Innsendt informasjon

Personopplysninger som sendes til oss via elektronisk søknadsskjema, e-post, SMS, per telefon eller i sosiale medier, vil bare bli brukt til det som vil være relevant for din henvendelse. Dette gjelder spesielt til behandling av søknad og oppfølging av prosjektet vi støtter.

Søkere som av ulike grunner ønsker å holde søknaden sin utenfor allmennheten respekteres. Alle tildelte beløp er likevel offentlige, og vil blant annet presenteres på vår nettside og i sosiale medier. Vi gir ikke begrunnelse på avslåtte søknader.

Vi tillater ikke en tredjepart å bruke dine personopplysninger for markedsførings- eller kommunikasjonsformål.

Databehandlere

Sparebankstiftelsen SpareBank 1 Nord-Norge har inngått avtale med følgende databehandlere: 

  • SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge AS, for utbetaling av godtgjørelser, reiseregning og gaver.

Innsyn i personopplysninger

Hvis du er registrert i en av Sparebankstiftelsen SpareBank 1 Nord-Norges systemer har du rett til å kreve innsyn i egne opplysninger. Du kan også be om at uriktige eller ufullstendige opplysninger blir rettet, slettet eller supplert.

Hvis du ønsker endringer eller at vi skal slette dine personopplysninger må du sende oss en e-post.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Sparebankstiftelsen SpareBank 1 Nord-Norge bruker informasjonskapsler (cookies) på nettsiden. Informasjonskapsler er små tekstfiler som våre nettsider lagrer på din datamaskin.

De fleste nettlesere er innstilt på å akseptere cookies automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke blir akseptert. Vær oppmerksom på at en del sider ikke vil fungere optimalt dersom du ikke aksepterer cookies. Du kan også få problemer med å logge inn og sende inn søknadsskjema.

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics på våre nettsider. Verktøyet gir oss statistikk som vi bruker til å analysere og forbedre brukervennligheten på nettstedet vårt.

I tråd med vanlig praksis på internett registreres brukerens IP-adresse av nettstedet, men vi har ikke tilgang til personopplysninger eller kan knytte handlinger på nettstedet til enkelte personer.
Her kan du lese mer om Googles retningslinjer for personvern.

Facebook cookies
Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å vise annonser på og utenfor Facebooks tjenester.
Her kan du lese mer om hvordan Facebook bestemmer hvilke annonser du ser.

Du kan justere annonseinnstillingene dine hvis du ønsker å kontrollere og administrere hvilken type annonser du ser på Facebook.
Her kan du lese mer om Facebooks retningslinjer for personvern.

Vi tilbyr også Facebook-pålogging ved oppretting av brukerkonto, da lagrer vi navn, e-post og bilde fra Facebook.